Αρχική Ν. Κορινθίας Κόρινθος : Ο Νίκος Σταυρέλης βιάζεται για τις εκλογές και …….. μοιράζει...

Κόρινθος : Ο Νίκος Σταυρέλης βιάζεται για τις εκλογές και …….. μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια !!!

Και μέσα σε όλα τα φυλλάδια που βομβαρδιστήκαμε αυτές τις ημέρες στην πόλη της Κορίνθου λόγω της Εκθεσης του Επιμελητηρίου, με έκπληξη λάβαμε ακόμη και στις αυλές των σπιτιών μας ένα προεκλογικό φυλλάδιο του υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων, Νίκου Σταυρέλη.

Και εκεί αναζητάμε με αγωνία την ημερομηνία, και βλέπουμε πως είναι ακόμη Σάββατο 6 Οκτωβρίου, δηλαδή είμαστε χοντρικά σχεδόν επτά μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές που ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Πόση βιασύνη σας έχει πιάσει;  Μήπως έπαιξε ρόλο η τελευταία δημοσκόπηση της ΝΔ στο Δήμο Κορινθίων που βγάζει την Πνοή Δημιουργίας τελευταία και καταιδρωμένη;

Κάναμε και μία σχετική έρευνα για τα διαδικαστικά νομιμοποιητικά των συνδυασμών. Μάθαμε λοιπόν πως οι συνδυασμοί βγάζουν ΑΦΜ και ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό δύο μήνες μόλις πριν τις εκλογές και διαρκεί και ένα μήνα μετά τις εκλογές. Με αυτό το ΑΦΜ ανοίγουν και τραπεζικό λογαριασμό για τις πληρωμές τους στα έξοδα, τα οποία αναρτώνται και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες εύλογα και τα ερωτήματα :

  1. Σε ποιο ΑΦΜ κόπηκε το τιμολόγιο για τα προεκλογικά φυλλάδια μιας και ο αρχηγός του συνδυασμού είναι συνταξιούχος;
  2. Επειδή όπως είδαμε τα φυλλάδια ήταν άπειρα και μοιράστηκαν σε όλη την πόλη, που σημαίνει ότι το κόστος κατασκευής του ήταν πάνω από 400 ευρώ (ποσό που επιτρέπει την συναλλαγή με μετρητά), πως πληρώθηκαν μέσω τραπέζης εάν δεν κόπηκε τιμολόγιο στον συνδυασμό; ΠΟυ δεν κόπηκε τιμολόγιο στον συνδυασμό γιατί απλά δεν έχει ΑΦΜ ;