Αρχική Ν. Κορινθίας Μ.Μεζίνης: “Κύριοι της διοίκησης του Επιμελητηρίου πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε”

Μ.Μεζίνης: “Κύριοι της διοίκησης του Επιμελητηρίου πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε”

Γραφει ο Μιχάλης Μεζινης, Αντιπροεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Νομου Κορινθιας..

“Την πλήρη απαξίωσή προς στο θεσμό του Επιμελητηρίου έδειξε για ακόμη μια φορά η συμπολίτευση του Επιμελητηριου Κορινθιας …

Μετα τον αποκλεισμο της μεγαλυτερης επαγγελματικης-συνδικαλιστικης οργανωσης του Νομου Κορινθιας την Ο.Ε.Β.Ε απο την εκθεση της Κορινθιας,χθες συνέβη κάτι τραγικό !!!

Δεν παραβρέθηκε η αντιπολίτευση στην χθεσινη εκδηλωση για τις επιχειρήσεις υστερα απο τηλεφωνήματα που δέχθηκαν οι επικεφαλείς των συνδυασμών περι μη πραγματοποίησης τη εκδηλωσης!!!

Απιστευτα τα οσα συμβαινουν,με τροπο απαραδεκτο και προσβλητικό προσπαθησαν να αποκλεισουν την αντιπολίτευση δηλαδη τα μελη του επιμελητηριου!!

Κυριοι της διοικησης, το επιμελητηριο δεν ειναι παιδικη χαρα για να παιζουμε κρυφτο…. Ποσο ποιο χαμηλα ακομη;Αυτό είναι η πλήρης απαξίωση του επιμελητηριακου θεσμου,πλεον ολοι οι επαγγελματιες του Νομου Κορινθιας ειναι φανερά εκνευρισμένοι με αυτες τις πρακτικες σας.

Ο επαγγελματικος κοσμος εχει ανάγκη απο ενημερωση και στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και οχι απο πυροτεχνήματα της μιας βραδιάς….”

Πηγή: protinewskorinthias.gr