Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Έβγαλε 700 ευρώ από το ΑΤΜ και αυτά “τραβήχτηκαν” και πάλι...

Πάτρα: Έβγαλε 700 ευρώ από το ΑΤΜ και αυτά “τραβήχτηκαν” και πάλι μέσα!

Έγινε και αυτό στην Πάτρα, με έναν συνταξιούχο να περιμένει ακόμα να πάρει τα λεφτά της σύνταξης του Οκτωβρίου.

Τα χρήματα των συντάξεων έχουν καταβληθεί, ως γνωστόν, από την προηγούμενη εβδομάδα, όμως ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, δεν πήρε στα χέρια του τίποτα. Για την ακρίβεια πήγε να πάρει λεφτά, αλλά αυτά… αρνήθηκαν και μπήκαν και πάλι μέσα στο ΑΤΜ.

Έτσι όπως το διαβάζετε. Ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε σε ΑΤΜ που βρίσκεται εντός πολυκαταστήματος της Πάτρας για να πάρει τα χρήματα του. Πάτησε να του βγει ένα μέρος του ποσού της σύνταξης του, 700 ευρώ, τα οποία τα χρειαζόταν για να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Τα χρήματα βγήκαν, όμως στη συνέχεια, προτού αυτός προλάβει να τα πάρει, “εξαφανίστηκαν” αφού τα “τράβηξε” και πάλι το ΑΤΜ.

Ο ηλικιωμένος έκανε νέα ανάληψη, όμως εκεί ήταν που έπαθε τον ταμπλά, αφού είδε ότι τα 700 ευρώ που δεν πήρε έλειπαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Από τότε έμπλεξε σε περιπέτειες. Ενημέρωσε τους υπευθύνους του τραπεζικού υποκαταστήματος, φέρνοντας τους τις σχετικές αποδείξεις και εκείνοι αναγνωρίζοντας το λάθος που έγινε δεσμεύτηκαν ότι τα 700 ευρώ θα μπουν και πάλι στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Όμως έχουν περάσει κάποιες ημέρες από το συμβάν και ακόμα τα χρήματα δεν υπάρχουν. Σε νέα επικοινωνία που είχε με τους υπεύθυνους του τραπεζικού υποκαταστήματος όπου έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και έχει εκδώσει και την κάρτα ανάληψης, τον διαβεβαίωσαν ότι είναι θέμα χρόνου να δει τα χρήματα του στις καταθέσεις του. Για την ώρα πάντως ακόμα περιμένει. Μη σου τύχει με λίγα λόγια…

Πηγή: patrasevents.gr