Αρχική Ν. Μεσσηνίας Νέα αναβολή στην δίκη για την επίθεση στον Κωνσταντινέα: Μήνυση για ψευδή...

Νέα αναβολή στην δίκη για την επίθεση στον Κωνσταντινέα: Μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του βουλευτή από κατηγορούμενο

Εκ νέου αναβολή για τις 7 Δεκεμβρίου πήρε η δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για τους 8 συλληφθέντες, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα.

Η αναβολή δόθηκε γιατί ένας εκ των συνηγόρων ενός κατηγορουμένου αναρρώνει από ένα σοβαρό χειρουργείο. Ο βουλευτής πάντως ήταν παρών στη δίκη ενώ ο συνήγορός του Αγγελος Βλαχονικολός ζήτησε να δοθεί μια διακοπή και όχι αναβολή, για να εκδικαστεί όσο πιο γρήγορα η υπόθεση.

Ισχυρή ήταν και η παρουσία της Αστυνομίας στην αίθουσα με παρόντες ένστολους αστυνομικούς αλλά και άνδρες της Ασφάλειας.

Εν τω μεταξύ ο ένας εκ των δύο οι οποίοι κατηγορήθηκαν ως παρόντες στο επεισόδιο ξυλοδαρμού του βουλευτή αλλά δεν είχαν συλληφθεί, κατέθεσε νωρίτερα σήμερα μήνυση σε βάρος του Πέτρου Κωνσταντινέα, για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Πηγή: eleftheriaonline.gr