Αρχική Ν. Αργολίδος Δ. Καμπόσος: “Κ. Τατούλη καθαρίστε μας τα ρέματα γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον...

Δ. Καμπόσος: “Κ. Τατούλη καθαρίστε μας τα ρέματα γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Χειβιδόπουλο!”

Από τον Πέτρο Τατούλη ζητά ο Δημήτρης Καμπόσος να επιληφθεί για τον καθαρισμό των ρεμάτων και των χειμάρρων, γιατί όπως δηλώνει δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη στον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο.

Μάλιστα ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών απέστειλε και επιστολή στον Περιφερειάρχη, στην οποία επισημαίνει την αναγκαιότητα καθαρισμού τους γιατί η χειμερινή περίοδος είναι μπροστά μας και πρέπει να γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να μην επαναληφθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα των περασμένων ημερών.

Αναλυτικά η επιστολή Καμπόσου σε Τατούλη:
«Θέμα: «Καθαρισμός ρεμάτων και χειμάρρων».

Κύριε Περιφερειάρχη,

Κατόπιν της θεομηνίας της 29ης Σεπτεμβρίου 2018 δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα πολλά από τα οποία σας περιγράψαμε και στο αίτημα κήρυξης του δήμου Άργους Μυκηνών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εκτός των αναφερομένων ζητημάτων πολλά είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από φερτά υλικά τα οποία έχουν μπαζώσει τις κοίτες των ρεμάτων και χειμάρρων.

Επειδή ο χειμώνας είναι μπροστά μας και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε πάλι έντονες βροχοπτώσεις παρακαλούμε όπως αναλάβετε εσείς προσωπικά, καθώς ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο, τις διαδικασίες για τον καθαρισμό τους προκειμένου να υπάρχουν οι απαιτούμενες διατομές ώστε το νερό να μπορεί να οδηγείται απρόσκοπτα προς τη θάλασσα».

Πηγή: anagnostis.org

Προηγούμενο άρθροΤρίπολη – Άγνωστοι διέλυσαν (ξανά) την παιδική χαρά στο τρενάκι (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΤα ΜΜΕ κάνουν καταγραφή των γεγονότων κ.Καλομοίρη – Δεν εξέφρασαν άποψη για τον ξυλοδαρμό