Αρχική Ν. Αργολίδος Άργος: Συγκινεί η μητέρα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον αδερφό της:...

Άργος: Συγκινεί η μητέρα της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον αδερφό της: «Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω»

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Άργους από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε διαμέρισμα της πόλης, και κατέληξε με τον τραγικό θάνατο ενός 10χρονου κοριτσιού από το χέρι του 29χρονου αδερφού της, ο οποίος έπειτα αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 10χρονης Στέλλας και μητριά του 29χρονου δράστη, βιώνει μία πραγματικότητα που μόνο με εφιάλτη μπορεί να συγκριθεί μετά τον θάνατο του παιδιού της.

Η γνωστή αναισθησιολόγος του Άργους, που – όπως έχει γίνει γνωστό – ήταν ο γιατρός που κράτησε στη ζωή την 17χρονη Ασπασία, όταν πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, ήταν μπροστά στο φονικό την περασμένη Κυριακή και είδε με τα μάτια της τα πάντα.

Η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε τις πρώτες αναρτήσεις της γυναίκας μετά το συγκλονιστικό χαμό του παιδιού της. Στην πρώτη από αυτές, η αναισθησιολόγος ανέβασε μια φωτογραφία της μικρής Στέλλας με τον πατέρας της, και έγραψε στη λεζάντα: »«Με τον έρωτά της, τον πατέρα της, που τον λάτρευε και του το ‘δειχνε καθημερινά με χίλιους τρόπους».

Στην επόμενη ανάρτησή της, η τραγική μητέρα απευθύνεται στο ίδιο το αδικοχαμένο της παιδί: «Στελλίνι μου, ήσουν παιδί όπως έπρεπε αλλά με εντυπωσίαζες με την ωριμότητα του ενηλίκου που επιδείκνυες στις ανάλογες στιγμές. Σε θαύμαζα κρυφά, ήσουν οδηγός μου».

Η ανταπόκριση των φίλων της γυναίκας στο Facebook ήταν μεγάλη, με δεκάδες από αυτούς να σπεύδουν να της δώσουν κουράγιο.

Η γυναίκα, απαντώντας σε μήνυμα, απευθύνθηκε για μια ακόμη φορά στο παιδί της με λόγια που συγκλονίζουν: «Καλό σου ταξίδι ζωή μου, κάθε μέρα μου λεγες “είσαι περήφανη μαμά μου για μένα;”. Κι εγώ σου απαντούσα “Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα, είσαι η ζωή μου, είσαι η λατρεία μου, Στέλλα μου χωρίς εσένα δεν έχω ζωή”. Και με αγκάλιαζες και μου έλεγες “σε λατρεύω μαμά μου”. Και το πρόσωπό σου γινόταν ένα φως αστέρι μου. Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου, εσύ με προστάτεψες ζωή μου”.

Πηγή: protothema.gr