Αρχική Ν. Κορινθίας Αναβάλλεται o 8ος Ανοικτός αγώνας Διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου λόγω κακοκαιρίας...

Αναβάλλεται o 8ος Ανοικτός αγώνας Διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου λόγω κακοκαιρίας – Νέα Ημερομηνία Κυριακή 7/10/2018

O Ξενοφώντας επιμένει και θα τα καταφέρει τελικά, να διακόψει το 8th Corinth Canal SUP Crossing 2018.

Η πρόγνωση είναι πλέον ξεκάθαρη. Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα διατηρούνται και επιμένουν μέχρι την Κυριακή. Μετά και την συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς και αρχές, κρίνεται απαραίτητο, για λόγους ασφαλείας, να προχωρήσουμε στην αναβολή του Event.

Ένας σημαντικός παράγοντας που επιρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα είναι επίσης το θαλάσσιο ρεύμα εντός της Διώρυγας. Η σταθερή εναλλαγή του, κάθε περίπου 5 ώρες, που καθορίζει την πλευρά και την ώρα εκκίνησης μπορεί να επιρρεαστεί αλλάζοντας φορά απρόβλεπτα, ακόμη και κατά τη διάρκεια του Διάπλου.

Τίποτα δεν θα καταφέρει όμως να χαλάσει την μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού SUP. Το μοναδικό Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου, που με τον αριθμό των 461 συμμετοχών που συγκέντρωσε φέτος, θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο SUP Crossing μετά το Διάπλου του Σηκουάνα στο Παρίσι.

Όλα είναι έτοιμα για την επόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

Όσοι συμμετέχοντες, δεν μπορούν να συμμετάσχουν την επόμενη Κυριακή, πρέπει να μας στείλουν email (στο info@corinthcanalsupcrossing.gr) μέχρι την Τρίτη 2/10/18 για να γίνει άμεσα επιστροφή ολόκληρου του χρηματικού ποσού της συμμετοχής.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για όσους συμμετέχοντες από χώρες του εξωτερικού δεν έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τις κρατήσεις τους για την επόμενη Κυριακή. Για τους συγκεκριμένους συμμετέχοντες, εκτός από την επιστροφή του τιμήματος συμμετοχής, θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν στον 9o Διάπλου το 2019.

Ραντεβού στα Ίσθμια την άλλη Κυριακή.