Αρχική Περ. Πελοποννήσου H αστυνομία κοντά στους πολίτες της Πελοποννήσου

H αστυνομία κοντά στους πολίτες της Πελοποννήσου

Μια καινοτόμα δράση που σκοπό έχει να φέρει κοντά την αστυνομία με τους πολίτες της Πελοποννήσου ξεκινά από τον μήνα Οκτώβριο.

Τετραμελής επιτροπή θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες των Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας στην έδρα της Γενικής Περιφερειακή Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00– 22:00

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας και την καλλιέργεια σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή, η οποία θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, οδός Αλ. Σούτσου και Γ. Σαχτούρη 29, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, κατά τις ώρες 14:00 έως 22:00.

Οι πολίτες που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους το πρώτο πενθήμερο εκάστου μηνός κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 είτε εγγράφως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gadppeloponnisou@astynomia.gr, είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς 2710- 230501 και 2710- 222252.

Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης στην Περιφέρεια, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της στην Αθήνα, γίνεται με σκοπό να ενδυναμωθεί ο ρόλος της Αστυνομίας στην κοινωνία και να ενισχυθεί περαιτέρω η σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών.

Πηγή: loutraki365.gr