Αρχική Ν. Μεσσηνίας Γ. Μπέζος: Η αναφορά του ηθοποιού στα γυρίσματα της σειράς και στις...

Γ. Μπέζος: Η αναφορά του ηθοποιού στα γυρίσματα της σειράς και στις ομορφιές της Μεσσηνίας! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Μπέζος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την νέα κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα», τα γυρίσματα της οποία πραγματοποιούνται στην Μεσσηνία.

Η ιδέα του έργου είναι βασισμένη στο τηλεοπτικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe», που έκανε θραύση στην Ισπανία, με σπαρταριστούς διαλόγους και ένα δυναμικό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.

Ο γνωστός ηθοποιός έτσι, έχοντας αποχή από τις σειρές του ΑΝΤ1 για 12 χρόνια, ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά τι ήταν εκείνο που τον έκανε να πει το «ναι», τονίζοντας πως η μυθοπλασία είναι σημαντικό να υπάρχει όχι μόνο για τους ηθοποιούς και τα κανάλια, αλλά και για τους τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν την ανάγκη να επικοινωνούν στην γλώσσα τους και να ταυτίζονται με αυτό που βλέπουν.

Μάλιστα, εξήγησε ότι καταλαβαίνει αν ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι καλό, αναφορικά με τη σειρά αυτή, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θα πάει καλά εμπορικά.

Παράλληλα, μίλησε για τα μέρη που έχουν γίνει τα εξωτερικά γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της σειράς θα απολαύσουμε λήψεις από την Καλαμάτα, την Καρδαμύλη, την Φοινικούντα και την Κορώνη, τοποθεσίες όπου εντυπωσίασαν τον Γιάννη Μπέζο, όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Βασικός στόχος της παραγωγής ήταν να συνδυαστεί το ορεινό κομμάτι της Μάνης με την θάλασσα, οπότε η Μεσσηνία ήταν ένας καλός λόγος για να προτιμηθεί από τον ΑΝΤ1.