Αρχική Eπικαιρότητα Ζακ Κωστόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα χτυπήματα από αστυνομικούς -video

Ζακ Κωστόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα χτυπήματα από αστυνομικούς -video

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών από τις τελευταίες στιγμές του 33χρονου στην οδό Γλάδστωνος την περασμένη Παρασκευή. Ο Ζακ Κωστόπουλος έχει καταρρεύσει αιμόφυρτος και μοιάζει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Είναι οι στιγμές όπου αστυνομικοί επιχειρούν να τον ακινητοποιήσουν. Οι εικόνες δείχνουν αστυνομικούς να τον κλοτσούν και να τον σέρνουν.

Η διάρκεια του βίντεο, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών είναι ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί από περαστικό από την περιοχή. Στιος εικόνες εμφανίζονται περίπου 8 αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς κρατάει με “γυμνά” χέρια ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα είναι το μαχαίρι το οποίο λέγεται ότι κρατούσε νωρίτερα ο Ζακ Κωστόπουλος.

“Βάλ’ του χειροπέδες” ακούγεται ο ένας από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια “το χέρι, τράβα του το χέρι”. Είναι στιγμές σκληρές καθώς ο Ζακ Κωστόπουλος είναι αιμόφυρτος και μοιάζει πλήρως παραδομένος, ενώ οι αστυνομικοί δείχνουν, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών να τον αντιμετωπίζουν σαν… σακί. Ο ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να μάλιστα να λέει: “Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου”…

Σύμφωνα με την περιγραφή των εικόνων που κάνει η εφημερίδα ο 33χρονος είναι πεσμένος, έχει ακινητοποιηθεί και οι αστυνομικοί τον πατάνε στα πόδια και του τραβάνε τα χέρια. Χωρίς προφανή λόγο ένας από τους αστυνομικούς πλησιάζει και τον πατάει στον λαιμό. Κάποια στιγμή ένας από τους αστυνο9μικούς πλησιάζει και κλοτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο. Λίγο αργότερα όπως αναφέρει η εφημερίδα οι αστυνομικοί σέρνουν τον 33χρονο στο πεζοδρόμιο.

Πληροφορίες – φωτογραφίες – βίντεο από «Εφημερίδα των Συντακτών»

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα στην Περαχώρα η 7η επέτειος της Μάχης της Περαχώρας (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΡαφήνα: Πλοίο προσπαθεί να κρατηθεί στον προβλήτα (Βίντεο)