Αρχική Eπικαιρότητα Εκτακτο: Ερευνα για τους αστυνομικούς που κλωτσούν τον Ζακ Κωστόπουλο προανήγγειλε η...

Εκτακτο: Ερευνα για τους αστυνομικούς που κλωτσούν τον Ζακ Κωστόπουλο προανήγγειλε η Γεροβασίλη

Έρευνα με αφορμή το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να κλωτσούν τον Ζακ Κωστόπουλο προανήγγειλε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεροβασίλη, σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό. Πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα».

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών από τις τελευταίες στιγμές του 33χρονου στην οδό Γλάδστωνος την περασμένη Παρασκευή. Ο Ζακ Κωστόπουλος έχει καταρρεύσει αιμόφυρτος και μοιάζει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Είναι οι στιγμές όπου αστυνομικοί επιχειρούν να τον ακινητοποιήσουν. Οι εικόνες δείχνουν αστυνομικούς να τον κλοτσούν και να τον σέρνουν.

Η διάρκεια του βίντεο, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών είναι ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί από περαστικό από την περιοχή. Στις εικόνες εμφανίζονται περίπου 8 αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς κρατάει με “γυμνά” χέρια ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα είναι το μαχαίρι το οποίο λέγεται ότι κρατούσε νωρίτερα ο Ζακ Κωστόπουλος.

Προηγούμενο άρθροKόρινθος : Οι Κρήτες γλεντούν και καλούν όλους τους Κορίνθιους να διασκεδάσουν δωρεάν
Επόμενο άρθροΣεισμός ΤΩΡΑ στη Μεσσηνία