Αρχική Eπικαιρότητα Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυς – Η ατάκα...

Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυς – Η ατάκα που συγκλόνισε

«Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει» ήταν η κραυγή που ακούστηκε από μία γυναίκα στο δικαστήριο πριν την έναρξη της δίκης για την δολοφονία της μικρής Αννυς. Φράση που απευθύνονταν στην μητέρα του πατέρα της μικρής. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης δεν άρχισε αλλά αποφασίστηκε διακοπή της διαδικασίας από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για τις 23 Οκτωβρίου 2018. Αίτημα διακοπής της δίκης υπέβαλλε στο δικαστήριο ο Παναγιώτης Χρυσικάκης συνηγόρος του πατέρα της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα).

Ο συνήγορος ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας καθώς παρίσταται και στη δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Αιξωνής, η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης βρέθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα. Πρόκειται για τον πατέρα της μικρής Άννυ, τον φίλο του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε ισόβια. Και οι δυο κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα της 4χρονης Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο.

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης στην Κόρινθο
Επόμενο άρθροΑνήκουστο : Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό άφησε «αβοήθητα» δύο παιδάκια ΑΜΕΑ στο σχολείο τους στη Σπάρτη…