Αρχική Ν. Κορινθίας Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ταξίδι γνωριμίας Ελλήνων Δημοσιογράφων

Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ταξίδι γνωριμίας Ελλήνων Δημοσιογράφων

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων διοργάνωσε, με την υποστήριξη του Δήμου, ταξίδι γνωριμίας για Έλληνες δημοσιογράφους οι οποίοι εξειδικεύονται σε θέματα Υγείας –Ευεξίας –Γαστρονομίας –Τουρισμού, με κύριους στόχους την παρουσίαση των υποδομών και δυνατοτήτων που διαθέτει o Δήμος και μπορούν να αξιοποιηθούν για την αύξηση του εισερχόμενου Θεματικού Τουρισμού με παράλληλη προβολή του γενικότερου τουριστικού προϊόντος του, έτσι ώστε συνολικά να προβληθεί ο Δήμος μας ως ένας ολοκληρωμένος τουριστικός προορισμός για όλες τις εποχές του έτους.

Το PressTrip διήρκησε 3 ημέρες, από 21-23 Σεπτεμβρίου 2018 και στη διάρκεια του οι δημοσιογράφοι προσκεκλημένοι πραγματοποίησαν επισκέψεις στις Τουριστικές υποδομές του Δήμου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ, στο Loutraki Thermal Spa & στο Ποσιθεραπευτήριο Λουτρακίου, σε Εγκαταστάσεις Τουρισμού Υγείας και σε Αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα. Επίσης πραγματοποίησαν τον διάπλους Ισθμού και συμμετείχαν σε εκδήλωση παρουσίασης του προορισμού που διοργανώθηκε στην αίθουσα Πολυχώρων του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

Το Ταξίδι Γνωριμίας υποστήριξαν ενεργά ο Δήμος Λουτρακίου-Π.-Αγ. Θ. και στήριξαν χορηγικά οι φορείς και μέλη του LTO με παροχή υπηρεσιών μετακίνησης, διαμονής καθώς και εστίασης.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, την Τουριστική Α.Ε, τον Σύλλογο «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, καθώς και τις επιχειρήσεις- μέλη του LTO, για την άψογη συνεργασία και την χορηγία σε υπηρεσίες μετακίνησης, διαμονής καθώς και εστίασης:

• ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΠΑΝΟΡΑΜΑ»
• ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΡΙΓΑΝΙ»
• ΟΥΖΕΡΙ «Ο ΓΙΑΝΝΗΣ»
• CORALLE

Πηγή: loutrakiblog.gr