Αρχική Eπικαιρότητα Το τελευταίο αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο, στην Ιτέα – «Ζάχο, πού είσαι;»

Το τελευταίο αντίο στον Ζακ Κωστόπουλο, στην Ιτέα – «Ζάχο, πού είσαι;»

Σε εκείνο το χωριό που σαν έφηβος ένιωθε να τον πνίγει, στην Κίρρα στην Ιτέα, επέστρεψε σήμερα ο Ζακ Κωστόπουλος.

Στο πλάι του φίλοι από την Αθήνα, συγγενείς και χωριανοί οι οποίοι αφού τον αποχαιρέτησαν στην εκκλησία του χωριού, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, βαθιά στενοχωρημένοι και σιωπηλοί, όχι μόνο γιατί ένα νέος άνθρωπος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή αλλά και για τον τρόπο που έφυγε. Άλλωστε, είναι νωπές σε όλους ακόμη οι εικόνες από τα εξαιρετικά σκληρά βίντεο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και δείχνουν τον αγαπημένο τους Ζακ να πέφτει θύμα λιντσαρίσματος.

Η βαθιά σιωπή έσπασε μονάχα στον επικήδειο που διάβασε φίλος του Ζακ αλλά και στην ύστατη στιγμή του αποχωρισμού, όταν η μητέρα του λύγισε φωνάζοντας «Ζάχο μου που είσαι».

Οι φίλοι του, άνθρωποι από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, από το θέατρο, άλλοι με τους οποίους είχε συναντηθεί στους φορείς για την πρόληψη του HIV όπου δραστηριοποιούνταν έντονα και φαν του που βρέθηκαν σήμερα στην Ιτέα, τον αποχαιρέτησαν όπως πίστευαν ότι θα αρέσει στον Ζακ: Με λουλούδια και χρυσόσκονη, δύο συστατικά ονείρων μικρών και μεγάλων.

Προηγούμενο άρθροΛάρνακα: Ξέσπασαν σε κλάματα παρουσιάστρια και ρεπόρτερ, όταν βρέθηκαν οι δύο 11χρονοι! Video
Επόμενο άρθροΑθίγγανοι έκλεψαν αιγοπρόβατα μέσα από ποιμνιοστάσιο στην Αρχαία Κόρινθο – «Χτύπησαν» και σε σπίτι στα Εξαμίλια…