Αρχική Ν. Μεσσηνίας Πρεμιέρα χθες για την νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με μεσσηνιακό φόντο!

Πρεμιέρα χθες για την νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με μεσσηνιακό φόντο!

Μεσσηνιακό είναι το φόντο της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα», που έκανε πρεμιέρα χθες 24 Σεπτεμβρίου στις 10 μ.μ., με πρωταγωνιστές το Γιάννη Μπέζο και το Φάνη Μουρατίδη, τους οποίους πλαισιώνουν αρκετοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί.

Το τιμ της σειράς βρέθηκε πρόσφατα στη Μεσσηνία για τα γυρίσματα της κωμωδίας, η οποία ιστορεί τις περιπέτειες του διεθνούς φήμης σεφ Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), όταν ανακαλύπτει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Η Λαγουδέρα» που βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας», η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να κλείσει. Τότε εμφανίζεται ο Κίμωνας, αλλά δεν αποκαλύπτει στον ιδιοκτήτη πως είναι ο γιος του. Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο αναμένεται… απολαυστικό!

ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας άνθρωπος που στην ελληνική τηλεόραση κάνει μόνο επιτυχίες ιδιαιτέρως με τις παραγωγές των σειρών.

Το «πέτα την φριτέζα» λοιπόν έδειξε τα δόντια του!

Με το καλημέρα ο Μπέζος κρατήθηκε με 17,6% μόλις μία μονάδα πίσω στο νεανικό κοινό από το «Τατουάζ» που έκανε 18,6% και απέναντι στο μεγαθήριο το Greece’s next top model που χθες έκανε 25%… στάθηκε με αξιοπρέπεια!