Αρχική Ν. Κορινθίας Θα είναι έτοιμη η βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας σε 6 ημέρες;

Θα είναι έτοιμη η βυθιζόμενη γέφυρα Ισθμίας σε 6 ημέρες;

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι κάτοικοι της Ισθμίας και όχι μόνο, που εδώ και εννέα ολόκληρους μήνες, παρά τις δεσμεύσεις που είχαν δοθεί, βλέπουν τη βυθιζόμενη γέφυρα να παραμένει κλειστή. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με όσα είχε επίσημα δεσμευθεί η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΕΔΙΚ, Ελένη Σακισλή, η βυθιζόμενη γέφυρα αναμένεται να παραδοθεί στη διάθεση του κοινού, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Αυγούστου, υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής παράταξης “Με τους Πολίτες Μπροστά”, με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη, με την Διευθύνουσα σύμβουλο της Ανώνυμης Εταιρίας ΔΙώρυγας Κορίνθου, Ελένη Σακισλή, από την οποία υπήρξε η δέσμευση ότι η Γέφυρα της Ισθμίας, θα είναι και πάλι διαθέσιμη για χρήση από το κοινό, στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Με το ημερολόγιο να δείχνει αισίως 24 Σεπτεμβρίου και το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, η ολοκλήρωση του έργου εντός του προβλεπόμενου χρόνου παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό, αφού δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών που πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Florin Craus από το e-istos.gr. προχωράει κανονικά.

Πηγή: loutraki365.gr