Αρχική Ν. Κορινθίας Προσοχή: Aπατεώνας κυκλοφορεί στο Λουτράκι(περιγραφή) – Αν τον δείτε καλέστε την αστυνομία!

Προσοχή: Aπατεώνας κυκλοφορεί στο Λουτράκι(περιγραφή) – Αν τον δείτε καλέστε την αστυνομία!

Μετά από επώνυμη καταγγελία στο Loutrakiblog.gr και τη διασταύρωση των πληροφοριών εφιστούμε την προσοχή σε όλους!!

Απατεώνας προσπάθησε να εξαπατήσει 80χρονη σήμερα το πρωί, περίπου στις 10.30 όταν η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεφε σπίτι της από τα ψώνια. Ο εν λόγω “κύριος” την πλησίασε και την αποκάλεσε με το όνομά της.
Στη συνέχεια της είπε πως έχει μια επιταγή στα χέρια του αξίας 3.300 ευρώ (!!!) η οποία φέρει το όνομά της και μπορεί να την εισπράξει από την Τράπεζα που κατατίθεται η σύνταξή της.

Της ζήτησε την ταυτότητά της και 250 ευρώ για να προχωρήσει….η διαδικασία ανάληψης των χρημάτων… (!!!).

Η ηλικιωμένη που δεν υποψιάστηκε πως κάποιος απατεώνας την κορόιδευε, τον κάλεσε στο σπίτι για να του δώσει ότι του ζήτησε.

Για καλή της τύχη και ενώ βρίσκονταν εντός της οικίας, ο γιος της που άκουσε συνομιλίες και ξύπνησε στο διπλανό υπνοδωμάτιο, σηκώθηκε και ρώτησε τι συμβαίνει.

Ο απατεώνας σηκώθηκε αμέσως να φύγει λέγοντας στην ηλικιωμένη ….”σας περιμένω στην τράπεζα”….Ο γιος της ηλικιωμένης μέχρι να καταλάβει τι διαδραματίζεται στο σπίτι του, έχασε το δράστη..

Οπως καταλαβαίνετε, καμμιά επιταγή δεν υπήρχε, όλα ήταν ένα ψέμα και μια προσπάθεια εξαπάτησης της ηλικιωμένης από επιτήδειο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ηλικιωμένοι έχουν εξαπατηθεί στο Λουτράκι με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο και έχουμε δημοσιεύσει σχετικά.

Ο γιος της ηλικιωμένης κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Λουτρακίου.

Η περιγραφή του δράστη

Άνδρας 60 ετών περίπου, με λίγα μαλλιά χρώματος γκρι, φορούσε γκρι ανοιχτόχρωμο παντελόνι με κόκκινες τιράντες. Ήταν αρκετά εύσωμος, πάνω από 100 κιλά.

Πηγή: loutrakiblog.gr