Αρχική Περ. Πελοποννήσου O Tατούλης “αναλαμβάνει” έργο και φέρνει τα πάνω κάτω μετά την δημοσίευση...

O Tατούλης “αναλαμβάνει” έργο και φέρνει τα πάνω κάτω μετά την δημοσίευση των 2.500 ευρώ για ζωντανή κάλυψη του Συμβουλίου

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στην σημερινή δέσμευση ποσού 2.500 ευρώ από την οικονομική επιτροπή και την Ντίνα Νικολάκου για ηχητική και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα Δευτέρα. Η δέσμευση του ποσού έγινε στις 14.23 ώρα Ελλάδος (έχει σημασία η ώρα)

Το θέμα παίρνει γρήγορες διαστάσεις από το Peloponnisosnews και από άλλα σάιτ που κοινοποίησαν την αισχρότητα της απόφασης όταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου ταλανίζεται από προβλήματα.

Εκεί έρχεται το μαγικό “χέρι” του Πέτρου Τατούλη να δώσει τέλος στον διασυρμό και αφού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έφτασαν εντός χρόνου προσφορές από τηλεοπτικά συνεργεία για κάλυψη των συμβουλίων με πολύ μικρότερο κόστος.

Εκεί λοιπόν γύρω στις 16.20 κάνει ο ίδιος νέα δέσμευση της πίστωσης των 2.500 ευρώ για την κάλυψη των περιφερειακών συμβουλίων μέχρι 31 Οκτωβρίου και όχι μόνο για την σημερινή όπως ήταν η προηγούμενη.

 

 

Την ώρα που το κάνει αυτό και αλλάζει άρδη τα μέχρι τώρα έχει κλείσει το πρωτόκολλο αλλά ο ίδιος μάλλον είχε στο τσεπάκι τις προσφορές που αποφάσισε στις 16.20 να ζητήσει που όμως δεν γνώριζε στις 14.20 η κυρία Νικολάκου και δέκα λεπτά μετά, δηλαδή στις 16.30 κάνει και την ανάθεση.

 

 

Ετσι, για να μην έχετε απορίες ότι δεν μπορούμε να τρελάνουμε ακόμη και την ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

Σ.Μ

 

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: Τα απομεινάρια ενός υπερθεάματος…
Επόμενο άρθροΔείτε ζωντανά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου