Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Επτά συλλήψεις για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στη Ζάκυνθο

Ηλεία: Επτά συλλήψεις για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε στη Ζάκυνθο

Η μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής στη Ζάκυνθο για εμπλεκόμενους σε υπόθεση ναρκωτικών, είχε προεκτάσεις και στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, πέρα από τις συλλήψεις που έγιναν στο νησί του Ιονίου, του οποίου πύλη αποτελεί η Ηλεία, εφτά άτομα συνελήφθησαν στο νομό και κρατούνται από τις αστυνομικές αρχές. Σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για άτομα που ποικιλοτρόπως έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν.

Έτσι η επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής έγινε παράλληλα σε Ζάκυνθο και Ηλεία, καθώς εκτιμάται πως υπήρχαν σχέσεις των εμπλεκομένων στο νησί και στο νομό μας. Η επιχείρηση αφορούσε στον εντοπισμό «σκληρών» ναρκωτικών ουσιών όπως κοκαΐνη και τη σύλληψη των προσώπων που εμπλέκονταν κυρίως στην κατοχή και διακίνηση των ποσοτήτων αυτών. Οι αστυνομικοί του Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν συνολικά εφτά άτομα στην Ηλεία, στον Πύργο, την Γαστούνη και την Κυλλήνη, Έλληνες και αλλοδαπούς.

Από την ταχύτητα με την οποία έδρασαν οι αστυνομικοί φαίνεται πως είχαν «κλειδώσει» οι στόχοι από την έρευνα που είχε προηγηθεί και δεν ήρθαν απλά να συνεχίσουν στην περιοχή, αλλά να ολοκληρώσουν και να κλείσουν την υπόθεση. Φαίνεται πως η υπόθεση είναι «δεμένη» και με τη μέθοδο του αιφνιδιασμού, κινήθηκαν για να συλλάβουν τους εμπλεκόμενους.

Στους αστυνομικούς κύκλους ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Ελλάδας και της Ζακύνθου, δρούσε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών μεταξύ αυτών και κοκαΐνης. Οι αρχές έχουν δράσει με πλήρη μυστικότητα και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αθήνα.

Πηγή: patrastimes.gr