Αρχική Eπικαιρότητα Γιος κοσμηματοπώλη: “Πέθανε ένας άνθρωπος και τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως” (Βίντεο)

Γιος κοσμηματοπώλη: “Πέθανε ένας άνθρωπος και τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως” (Βίντεο)

«Για μένα είναι σημαντικό ότι πέθανε ένας άνθρωπος και τρέχουν τον πατέρα μου αδίκως» δήλωσε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο γιος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στον απόηχο του συγκλονιστικού βίντεο με το λιντσάρισμα και το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Όπως ανέφερε, ο πατέρας του, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευή, είναι 73 ετών και καρκινοπαθής και δεν έχει μέσα του το ένστικτο του δολοφόνου. «Έπραξε το σωστότερο, κάλεσε την αστυνομία», είπε. Και χαρακτήρισε τις κλωτσιές και τα συνεχόμενα χτυπήματα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος τη στιγμή που προσπαθούσε να βγει από τη βιτρίνα, προσπάθεια από τον πατέρα του «να απωθήσει τον άνθρωπο να βγει από το μαγαζί. Δεν είναι ικανός να κάνει κακό σε άνθρωπο».

«Αν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα να θεωρήσουν έναν άνθρωπο, οικογενειάρχη, που δεν είχε ποτέ μπλεξίματα με το νόμο, να τον χαρακτηρίζουν δολοφόνο, δεν έχω κάτι να πω» σχολίασε.

Σύμφωνα με τον γιο του κοσμηματοπώλη, ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν τραυματισμένος ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί. «Είχε κοπεί ήδη μέσα στο μαγαζί γιατί υπάρχουν αίματα, πολλά αίματα, κάτω, μέσα στο χώρο του μαγαζιού και στους πάγκους».

Υποστήριξε πως όταν ο Ζακ Κωστόπουλος προσπάθησε να βγει από το μαγαζί ήταν «οπλισμένος πάντα, υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει να κρατάει το μαχαίρι. Και το μαχαίρι το έχει η ασφάλεια με τα αποτυπώματά του πάνω. Είναι δεδομένο ότι είχε μαχαίρι πάνω του», συνέχισε ο νεαρός άνδρας. Είπε επίσης πως όταν ο Ζακ Κωστόπουλος βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί, παρά τα χτυπήματα που είχε δεχτεί, «έπιασε ένα γυαλί μεγάλο, απ’ ό,τι μου έχουν πει κι έτρεξε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον σταμάτησαν, δεν ξέρω πως».

Προηγούμενο άρθροΧαρίτσης – Σκουρλέτης στην Καλαμάτα για την επίθεση στον Κωνσταντινέα
Επόμενο άρθροΟ Ντανιέλ Μπατίστα στον αγιασμό των ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Νέα Τίρυνθα (Βίντεο)