Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συνάντηση ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου με Παπαθεοδώρου

Συνάντηση ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου με Παπαθεοδώρου

Συνάντηση με τη νέα Διοικούσα Επιτροπή που εξελέγη στο παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) είχε ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Νίκος Παπαθεοδώρου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας στη διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων, των υδάτινων πόρων και της πολιτικής προστασίας, καθώς και σε θέματα διαχείρισης της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας, ιχθυοκαλλιεργειών διαβρώσεων και κατολισθήσεων και διακρατικών προγραμμάτων.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν, εκ μέρους του ΓΕΩΤΕΕ ο πρόεδρος Αθ. Πετρόπουλος, ο αντιπρόεδρος Μιχ. Αντωνόπουλος, ο οργανωτικός γραμματέας Νικ. Νιφόρας, ο ταμίας Γ. Αγγελόπουλος και το μέλος Γ. Χατζηπανταζής και από την πλευρά της Αποκεντρωμένης ο γενικός διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Νικ. Μπακουλόπουλος και ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Κατσαρός.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σ. Αραχωβίτη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο
Επόμενο άρθροΑγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Οι μαθητές δεν είναι τελάρα… (Bίντεο)