Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Στην κυκλοφορία παραδίδεται στις 14.30 η Μίνι Περιμετρική

Πάτρα: Στην κυκλοφορία παραδίδεται στις 14.30 η Μίνι Περιμετρική

Παραδίδεται σήμερα στις 14.30 στην κυκλοφορία το έργο της Μικρής Περιμετρικής, που αλλάζει ριζικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης των Πατρών. Ένα έργο που για χρόνια περίμενε η Πάτρα προκειμένου να «ανασάνει» από τον κυκλοφοριακό φόρτο, να αποφεύγεται πλέον η κίνηση των τροχοφόρων εντός του κέντρου της πόλης και να προχωρήσουν πεζοδρομήσεις και κυκλοφοριακές αλλαγές, για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την Τροχαία Πατρών, με στόχο τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της Μικρής Περιμετρικής.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των κυκλοφοριακών δεδομένων, και θα παρεμβαίνει, όπου και όταν χρειάζεται, ώστε η λειτουργικότητα του έργου να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, πολίτες και φορείς που εκτιμούν ότι δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυκλοφορία, μπορούν να απευθύνουν τις επισημάνσεις τους στην Περιφέρεια, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: miniperimetriki@pde.gov.gr. Τα μηνύματα θα κατηγοριοποιούνται, θα αποστέλλονται στις συναρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνονται οι πολίτες για την εξέλιξη.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στις 14.30 του Σαββάτου (22/9) θα εισέλθει στην Μικρή Περιμετρική από την είσοδο Ταμπαχάνων. Θα περάσει από το τεχνικό εξόδου και θα κατευθυνθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ρωμαϊκού Υδραγωγείου, όπου θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Πηγή: patrastimes.gr

Προηγούμενο άρθροΆνοιξε και πάλι η παραλία «Ναυάγιο» στην Ζάκυνθο – Τι έδειξαν οι έρευνες για την ασφάλεια των επισκεπτών
Επόμενο άρθροΕπετειακή εκδήλωση και Έκθεση της Τέταρτης Μεραρχίας Πεζικού πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη(Βίντεο)