Αρχική Ν. Κορινθίας Μία συναυλία υψηλών προδιαγραφών απόψε στην Κόρινθο

Μία συναυλία υψηλών προδιαγραφών απόψε στην Κόρινθο

Μια πολύ σημαντική και σπάνια συναυλία υψηλών προδιαγραφών διοργανώνει σήμερα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα συναυλιών του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου.

O Πανελλήνιος ΕλληνοΪταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Βραχατίου, την Εταιρία Ιατρικών Σπουδών Κορινθίας και το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί ο πολυβραβευμένος, διακεκριμένος, Ιταλός πιανίστας FRANCESCO RADDATO, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία υψηλού επιπέδου που θα περιλαμβάνει έργα των Σοπέν, Ραχμάνινωφ και Λιστ.

Ο Francesco Raddato ανήκει στη νέα γενιά των σημαντικών Ιταλών ερμηνευτών του πιάνου, με πολύ σπουδαία καριέρα και πάνω από 20 πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου και μια σπουδαία σταδιοδρομία στην Ιταλία και το εξωτερικό.

Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης έχει ο Πανελλήνιος ΕλληνοΪταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποvvήσου,Περιφερειακή Ενότητα Κορίνθου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος, Αλέξης Κωστάλας, μια από τις σημαντικότερες πνευματικές προσωπικότητες της σύγχρονης Ελλάδας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της μετάκλησης και του ρεσιτάλ έχει ο Μαέστρος και καθηγητής Νίκος Ευθυμιάδης.

Ένα σπάνιο ρεσιτάλ πιάνου με έναν μεγάλο Ιταλό ερμηνευτή θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φιλόμουσοι του Νομού Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής το ερχόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα Συναυλιών του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου (Κολιάτσου 33, Κόρινθος,τηλ.2741081058,87747).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.