Αρχική Ν. Αχαΐας Στην Πάτρα οι γονείς του άγρια δολοφονημένου 22χρονου αμερικανού στον Λαγανά –...

Στην Πάτρα οι γονείς του άγρια δολοφονημένου 22χρονου αμερικανού στον Λαγανά – Αύριο ξεκινά η δίκη στο Μικτό Ορκωτό

Στην Πάτρα βρίσκονται από σήμερα οι γονείς του Αμερικανού, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ζάκυνθο τον Ιούλιο του 2017. Οι γονείς του αδικοχαμένου νέου έφτασαν στην Ελλάδα για τη δίκη που θα ξεκινήσει αύριο 21 Σεπτεμβρίου, τις προηγούμενες ημέρες και από σήμερα βρίσονται στην Πάτρα.

Μάλιστα το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει συνάντηση της ομάδας των δικηγόρων (συμμετέχουν και πατρινοί) με τον πατέρα και την μητέρα του 22χρονου για να συζητήσουν την παρουσία τους στην αυριανή δίκη, στα δικαστήρια της Πάτρας.

Οι οικογένεια ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, ήταν ένα πολύ έξυπνο παιδί. Αν οι κατηγορούμενοι του έδιναν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν θα γίνονταν φίλοι. Μας λείπει. Λείπει στην κοινότητα, στη γειτονιά, σε όλους τους φίλους μας», ανέφερε ο πατέρας του θύματος, Φιλ Χέντερσον.

«Επιτέλους έφτασε η ώρα της δίκης, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να επουλώσουμε τις πληγές μας. Μέχρι τότε έχουμε βαλτώσει περιμένοντας για δικαιοσύνη», σημείωσε η μητέρα του θύματος Τζιλ Χέντερσον.

Πηγή: ilialive.gr