Αρχική Ν. Κορινθίας Έδωσε την πρώτη κατάθεση για το τι συνέβη στο Ζεφύρι η 22χρονη...

Έδωσε την πρώτη κατάθεση για το τι συνέβη στο Ζεφύρι η 22χρονη από τους Αγίους Θεοδώρους

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη κοπέλα που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μόνη και σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Το νεαρό κορίτσι ξύπνησε από το κώμα πριν μερικά 24ωρα και το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε να δώσει την πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Όμως η μνήμη της δεν μπορούσε να τη βοηθήσει για να «φωτίσει» σημαντικά σημεία της υπόθεσης. Όπως το αν έχει πέσει θύμα βιασμού ή όχι.

Στην κατάθεσή της η 22χρονη παραδέχθηκε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών τα τελευταία 3 χρόνια καθώς και ότι το βράδυ του μοιραίου συμβάντος ξεκίνησε από το σπίτι της συνοδεία 3-4 ατόμων με κατεύθυνση το Ζεφύρι προκείμενου να αγοράσουν ναρκωτικά.

Αρχικά, είπε, εκείνη και η παρέα της πήγαν σε ένα σπίτι, το οποίο γνώριζε κάποιος από αυτούς που τη συνόδευαν. Το σπίτι αυτό, είπε, ήταν κοντά στο σημείο όπου τη βρήκαν σε κώμα. Εκεί, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 22χρονης, έκαναν χρήση ουσιών.

Δεν ήταν όμως αυτός ο τελευταίος τους σταθμός. Στη συνέχεια, περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, με ένα ή δυο άτομα από την παρέα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που είναι αυτό καθώς η μνήμη της είναι ακόμα θολή. Είπε όμως ότι και στο δεύτερο σπίτι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Από εκείνο το σημείο και μετά, χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. Δεν θυμάται τίποτα και επανάκτησε την επαφή της όταν ήταν ήδη στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να πει στους αστυνομικούς αν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.

Προηγούμενο άρθροΤραγικός θάνατος για 75χρονο στους Αγίους Θεοδώρους
Επόμενο άρθροΠόσο θα κοστίζουν φέτος τα λεμόνια στην Κορινθία;