Αρχική Ν. Ηλείας Αμαλιάδα: Βρέθηκε ο 64χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Αρχαία Ήλιδα

Αμαλιάδα: Βρέθηκε ο 64χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Αρχαία Ήλιδα

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση εντοπισμού ενός 64χρονου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από την περιοχή της Αρχαίας Ήλιδας την περασμένη Τρίτη. Ο 64χρονος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή, σε καλή κατάσταση.

Την εξαφάνιση του 64χρονου δήλωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας ο αδελφός του και από χθες αστυνομικοί με την συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ από την Πάτρα με εκπαιδευμένο σκύλο είχαν ‘χτενίσει’ την ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ήλιδας.

Ο 64χρονος, ο οποίος διέμενε μόνος του στην Αρχαία Ήλιδα και φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εθεάθη τελευταία φορά από συγχωριανούς του το βράδυ της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου, να περπατά σε δρόμο του χωριού.

Ο αδελφός του τον αναζήτησε την Τρίτη στο σπίτι του, ωστόσο δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί γι’ αυτό και κατέφυγε στην αστυνομία εκφράζοντας φόβους για την ζωή του 64χρονου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε εξαφανιστεί για κάποιες μέρες και πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο είχε επιστρέψει πίσω σώος και αβλαβής, όπως ευτυχώς συνέβη και τώρα.

Πηγή: patrisnews.com