Αρχική Ν. Ηλείας Πτώση 50χρονου από την ταράτσα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας – Διερευνώνται τα αίτια

Πτώση 50χρονου από την ταράτσα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας – Διερευνώνται τα αίτια

Υπό διερεύνηση τα αίτια της πτώσης και του τραυματισμού ενός ημεδαπού άνδρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονο, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ανέβηκε από το χώρο της ταράτσας του Νοσοκομείου στο σημείο που βρίσκεται το τμήμα αιμοδοσίας και αφού έσπασε το τζάμι παραθύρου εισήλθε στο χώρο.

Η νοσηλεύτρια που βρισκόταν στην αιμοδοσία τρομοκρατήθηκε όταν τον αντίκρισε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο άνδρας να εξέλθει από το παράθυρο και επεχείρησε να περπατήσει εκ νέου στην ταράτσα του κτιρίου, με κατεύθυνση την άλλη πλευρά που βρίσκεται ο χειρουργικός τομέας.

Ωστόσο, στο ύψος που βρίσκεται η σιδερένια σκάλα που οδηγεί στον προαύλιο χώρο του κυλικείου του Νοσοκομείου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού δεν εφημέρευε το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Πηγή: patrisnews.com