Αρχική Περ. Πελοποννήσου Όλοι μαζί για Δήμαρχοι οι Αντιπεριφερειάρχες του Τατούλη και αυτός πανηγυρίζει για...

Όλοι μαζί για Δήμαρχοι οι Αντιπεριφερειάρχες του Τατούλη και αυτός πανηγυρίζει για τους 4 Συμβούλους που τον στήριξαν σήμερα

Πανηγυρίζει ο Τατούλης όπως ακριβώς το προβλέψαμε με το ολιγόλογο δελτίο τύπου (Δείτε το παρακάτω) και την ονειρεμένη, κατά την φαντασία του, εκλογική επιτυχία του 2019 “τρομάρα του”!

Πανηγυρίζει για την στάση που κράτησε ο Παπαφωτίου, ο Πισιμίσης, ο Σιδέρης και η Μπούζα, γιατί αυτοί μόνο είπαν ότι όποιον και να προτείνει η ΝΔ αυτοί θα κάνουν αγώνα για τον Τατούλη, και αν τους βάλουμε στο μέτρημα από τους 21 μόνο 4, που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρουν ούτε το δικό τους, λένε προς στιγμήν ότι θα στηρίξουν το όραμα της ‘Νέας Πελοποννήσου’.

Καλά δεν βλέπει ότι σχεδόν όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες, εξαιρώντας μόνο την Αλειφέρη στην Καλαμάτα, του έχουν τόση εμπιστοσύνη στην “νίκη” του το 2019 (εμείς έχουμε προβλέψει ότι δεν θα κατέβει για να μην υποστεί τον πολιτικό του διασυρμό) που κατεβαίνουν για Δήμαρχοι: ο Καλλίρης στην Κόρινθο, ο Χειβιδόπουλος στον Άργος, η Αλειφέρη στην Σπάρτη και ο Γιαννακούρας στην Τρίπολη. Το έχουν καταλάβει οι άνθρωποι ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανεκλογής και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν όμορφο τρόπο για υτοδιοικητικό διαζύγιο από τον Πέτρο Τατούλη, αφήνοντας να κλείσει την πόρτα τελευταία η Ντίνα Νικολάκου.

Όλα αυτά τις επόμενες μέρες και μάλιστα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ για στήριξη του Δήμαρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ως υποψήφιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα δούμε και θα ζήσουμε απίστευτες στιγμές στις επόμενες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής.

Σ.Σ. Πέτρο Τατούλη, το πολιτικό και αυτοδιοικητικό σου τέλος έρχεται σε λίγους μήνες.. Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να συνηθίσεις στην σκέψη και μόνο αυτή..

Θ.Κ.

Το Δελτίο Τύπου του Π. Τατούλη:

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» , στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.

Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.

Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη το 2019.

Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».