Αρχική Ν. Αργολίδος Δικαίωση Καμπόσου δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δικαίωση Καμπόσου δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη!

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην ΔΕΘ όπου και παρέστη στην κεντρική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά την διάρκεια της μετάδοσης της ομιλίας από την τηλεόραση και συγκεκριμένα κατά την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για το Μακεδονικό οι κάμερες στράφηκαν προς τον Δημήτρη Καμπόσο.

Το κεντρικό πλάνο από την αίθουσα του Βελλίδειου εστίασε στο δήμαρχο Άργους Μυκηνών και πρόεδρο των δημάρχων της Πελοποννήσου που είναι ο εκφραστής του πατριωτικού μετώπου . Καθόλου τυχαία η έμπνευση του σκηνοθέτη αφού ο Δήμαρχος είναι γνωστό πως έχει δώσει μεγάλο αγώνα για το όνομα της Μακεδονίας.

Την ώρα που ο αρχηγός της Ν.Δ έκανε αναφορά για το Μακεδονικό όλη η αίθουσα όρθια χειροκροτούσε ασταμάτητα κάτι που αποδεικνύει πως το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων δεν έχει τελειώσει όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν.

Για άλλη μια φορά ο Καμπόσος δικαιώθηκε.. Δικαιώθηκε για τις τόσες φωνές και για την άρνηση να παραχωρήσουμε την ιστορία μας.

Πηγή: argospress.gr