Αρχική Ν. Αργολίδος Νέα πλωτή εξέδρα στη Κόστα Πορτοχελίου

Νέα πλωτή εξέδρα στη Κόστα Πορτοχελίου

Νέα πλωτή εξέδρα εγκρίθηκε από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσια περιοχή της Αργολίδας, για λογαριασμό τουριστικής επιχείρησης.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, αποφάσισε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας 22,95 τ.μ. σχήματος ορθογώνιου, για εποχιακό σκοπό, στην θαλάσσια περιοχή Κόστα Πορτοχελίου Αργολίδας, για λογαριασμό του Μύρωνα Τσατσάκη του Στέφανου.

Ο κατασκευαστής του έργου θα πρέπει να μεριμνήσει για την απομάκρυνση οποιωνδήποτε άχρηστων υλικών, μετά την υλοποίησή του ενώ τα υλικά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της πλωτής εξέδρας, δεν θα περιέχουν τοξικές ουσίες, επικίνδυνες για το περιβάλλον.

Πριν από την έναρξη της χρήσης της πλωτής εξέδρας, απαιτείται η έκδοση βεβαίωσης, από εξουσιοδοτημένο Οργανισμό (Νηογνώμονα), κατόπιν επιθεώρησης αυτής, για την ασφαλή πλευστότητα, την αντοχή και την αγκυροβολία της και σε περίπτωση ύπαρξης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, για την καταλληλόλητα και ασφάλεια της εγκατάστασης, στην οποία θα βεβαιώνονται τα στοιχεία αυτά, καθώς και ο μέγιστος αριθμός των ατόμων, τα οποία επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα επί της πλωτής εξέδρας, όπως επίσης και ο μέγιστος αριθμός σκαφών και το μέγεθος αυτών, τα οποία δύνανται να προσδεθούν σε αυτήν.

Τέλος, επί της επιφάνειας της πλωτής εξέδρας, θα πρέπει να τοποθετηθεί δάπεδο, με αντιολισθητικές ιδιότητες.

Φώτο αρχείου

Πηγή: argolikeseidhseis.gr