Αρχική Ν. Κορινθίας Κιάτο: Το κακό παράγινε! Νέα «επιδρομή» από αθίγγανους σε γήπεδο!

Κιάτο: Το κακό παράγινε! Νέα «επιδρομή» από αθίγγανους σε γήπεδο!

Από τον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται σε επιστολή του: «Νέα επιδρομή είχαμε πρόσφατα-για πέμπτη φορά- από αγνώστους δράστες και «ευρωπαίους πολίτες», όπως αποκαλούν τους αθίγγανους, ο επικεφαλής και η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων, στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στις πρόχειρες εγκαταστάσεις, στη θέση «Φραγγίστα» της πόλης του Κιάτου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ότι ακόμα είχε απομείνει.

Εν όψει της έναρξης των αγώνων ποδοσφαίρου για τα τοπικά πρωταθλήματα, που συμμετέχουν οι ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής, το γήπεδο ποδοσφαίρου και οι πρόχειρες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου σε πολύ κακή κατάσταση, βρόμικο και απεριποίητο, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι εφικτή η χρήση του για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Οι εγκαταστάσεις του γηπέδου κατεστραμμένες από τους συνεχείς βανδαλισμούς των αγνώστων δραστών.

Εκ των πραγμάτων δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των θεατών.

Τι μπορούν να προσθέσουν οι αθλητές, οι προπονητές, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, για τα σοβαρά αυτά ζητήματα της εγκληματικότητας, παρά μόνο απογοήτευση για πικρία για αυτά που συμβαίνουν στη περιοχή μας.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων είναι ανίκανη και ανύπαρκτη για να αντιμετωπίσει τα σοβαρά αυτά προβλήματα.

Ευτυχώς για τον τόπο, τους Δημότες και τους πολίτες, οι εκλογές πλησιάζουν και η σημερινή Δημοτική αρχή θα αποτελέσει παρελθόν.

Υ.Γ. Το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Τ. Κοινότητα Ασπροκάμπου, μισοφτιαγμένο βρίσκεται και αυτό σε εγκατάλειψη».