Αρχική Ν. Μεσσηνίας Ξεκίνησαν στην Κορώνη τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη...

Ξεκίνησαν στην Κορώνη τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα»

Ο ΑΝΤ1 επιστρέφει δυναμικά τον Σεπτέμβριο με μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση στο νέο του πρόγραμμα. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές θα καταφέρουν να μας καθηλώσουν και να μην χάσουμε ούτε ένα επεισόδιο από την ξεκαρδιστική κωμωδία του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα».

Η πρώτη κλακέτα ακούστηκε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Tα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και πιο συγκεκριμένα, συνεχίστηκαν στην πανέμορφη Κορώνη Μεσσηνίας.

Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», βασισμένη στο τηλεοπτικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe», που έκανε θραύση στην Ισπανία, έρχεται στην Ελλάδα και τον ΑΝΤ1 με σπαρταριστούς διαλόγους και ένα δυναμικό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη

Λίγα λόγια για την νέα σειρά του ΑΝΤ1..

Ο Κίμωνας (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας γίγαντας της παγκόσμιας γαστρονομίας που ζει και διαπρέπει μακριά από την Ελλάδα.

Η ζωή του είναι γεμάτη αναγνώριση και αστέρια Μισελέν. Ξαφνικά, μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Ο βιολογικός του πατέρας ο Αντρέας (Γιάννης Μπέζος) έχει μια ψαροταβέρνα σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό που πάει για κλείσιμο.

Ο chef αποφασίζει να πάει στο χωριό και να «σώσει» την επιχείρηση του πραγματικού του πατέρα Αντρέα χωρίς να του αποκαλύψει ότι είναι γιος του. Σε αυτό το μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό, ο διάσημος chef θα ανακαλύψει μια ολόκληρη νέα οικογένεια και έναν πολύ διαφορετικό κόσμο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του…