Αρχική Ν. Αρκαδίας Στις φυλακές Τρίπολης ο 58χρονος που παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά στη Ζάκυνθο …

Στις φυλακές Τρίπολης ο 58χρονος που παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά στη Ζάκυνθο …

Στις φυλακές της Τρίπολης οδηγείται σήμερα ο 58χρονος που συνελήφθη πριν από μια εβδομάδα με την κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκων μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου να τον κρίνει προφυλακιστέο. Η απόφαση ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Είχε προηγηθεί η πολύωρη απολογία του κατηγορούμενου την περασμένη Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση της οποίας υπήρξε διχογνωμία ανάμεσα σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ως προς την προφυλάκισή του, με αποτέλεσμα το θέμα να παραπέμπεται στο Συμβούλιο των Δικαστών.

Για την υπόθεση αυτή που έχει προκαλέσει σοκ στην Κοινή Γνώμη ζητήσαμε την γνώμη του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Τζίμα, ο οποίος εξέφρασε την έντονη λύπη του και υπογράμμισε την ανάγκη οι γονείς και οι μαθητές να έχουν εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς.

«Και εγώ προσωπικά αλλά και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας νιώθουμε ιδιαίτερη λύπη για το γεγονός που παρουσιάστηκε. Σίγουρα όλοι θα πρέπει να δείξουμε ευαισθησία στο θέμα που αφορά μέλη της κοινωνίας μας και ελπίζουμε να λήξει σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο για όλες τις πλευρές. Από την πλευρά μας παραμένουμε πιστοί στο καθήκον μας ως εκπαιδευτικοί και καλούμε τους γονείς να δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των εκπαιδευτικών, που παραμένουν η συνέχεια της οικογένειας και μέσα από τα μάτια τους κάθε παιδί οδηγείται σε ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή – http://www.ermisnews.gr