Αρχική Ν. Κορινθίας Προσοχή σκληρές εικόνες! Ασυνείδητοι φόλιασαν 6 σκυλιά στο Λουτράκι!!! (Βίντεο)

Προσοχή σκληρές εικόνες! Ασυνείδητοι φόλιασαν 6 σκυλιά στο Λουτράκι!!! (Βίντεο)

Έξι σκυλιά βρέθηκαν νεκρά από φόλα σε περιοχή λίγο έξω από το Λουτράκι!

Τα σκυλιά αυτά, σύμφωνα με δηλώσεις από εθελόντρια φιλόζωο της ΚΟΠΡΑΠ (Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας), ήταν υπό την προστασία τους, καθώς τα τάιζαν και τα φρόντιζαν καιρό τώρα. Μάλιστα, ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου βρέθηκαν νεκρά από φόλα τα σκυλιά, υπήρχαν κουβάδες με τροφή και νερό.

Στειρωμένα και εμβολιασμένα τα περισσότερα από αυτά, δεν είχαν πειράξει ποτέ κανέναν!

Κι όμως! Ασυνείδητοι πολίτες, έριξαν φόλα και τα έξι αυτά σκυλιά βρέθηκαν νεκρά χωρίς να προλάβει κανείς να κάνει το οτιδήποτε!

Η εθελόντρια φιλόζωος μάλιστα, ανέφερε πως πιθανόν να γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας και απάνθρωπης πράξης, καθώς τον περασμένο Αύγουστο είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με παρόμοιο θέαμα όπου είχαν βρει κατά τον ίδιο τρόπο πέντε νεκρά σκυλιά.

Επίσης, δήλωσε ότι θα προχωρήσουν σε μήνυση, όπως κάνουν κάθε φορά άλλωστε, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα, καθώς η απανθρωπιά … καλά κρατεί και τέτοια περιστατικά συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη.

Να σημειώσουμε ότι η αιτία θανάτου των άτυχων αυτών ζώων έγινε από κτηνίατρο ο οποίος έσπευσε άμεσα στο σημείο και επιβεβαίωσε την αιτία θανάτου.

Εν έτη 2018 οι εικόνες αυτές κάθε άλλο παρά πολιτισμό και παιδεία φανερώνουν…!