Αρχική Ν. Αρκαδίας Σε χωριό της Αρκαδίας θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος της Μαρία Μενούνος!

Σε χωριό της Αρκαδίας θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος της Μαρία Μενούνος!

Στην Ελλάδα θα κάνει τον θρησκευτικό γάμο η Μαρία Μενούνος. Την αποκάλυψε έκανε η ίδια η παρουσιάστρια σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ.

Η Μαρία Μενούνος μετά τον πολιτικό που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square με τον Κέβιν Ανεργκάρο αναμένεται να κάνει τον θρησκευτικό της γάμο στον τόπο καταγωγής της. Το μυστήριο θα τελεστεί στο χωριό του πατέρας της παρουσιάστριας, στο Άκοβο Αρκαδίας.

«Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνούν» οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από το Άκοβο», είπε η διάσημη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο πατέρας της για τον τόπο του, η ίδια ανέφερε πως θα παντρευτεί στο εκκλησάκι που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρα της και άλλων ομογενών που μένουν στις ΗΠΑ.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαμε και χορεύαμε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για αυτή την εκκλησία. Γι΄αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί», ανέφερε η Μαρία Μενούνος η οποία πρόσθεσε πως έχει πάει μία φορά στο χωριό της σε ηλικία 10 ετών.

Προηγούμενο άρθροΔείτε πως συνέλαβαν τον αρχαιοκάπηλο στο Λουτράκι!
Επόμενο άρθροΠλήρης ασφαλιστική κάλυψη στους μαθητές του Δήμου Άργους Μυκηνών και φέτος