Αρχική Eπικαιρότητα Μητσοτάκης: Η συμφωνία για το Σκοπιανό προσβάλλει τους πολίτες της Μακεδονίας (Βίντεο)

Μητσοτάκης: Η συμφωνία για το Σκοπιανό προσβάλλει τους πολίτες της Μακεδονίας (Βίντεο)

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα Πέμπτη (06/09/2018) από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στο Σκοπιανό, τονίζοντας ότι «η συμφωνία που υπογράφηκε από την κυβέρνηση ήταν όχι μόνο κακή αλλά προσέβαλε και τους πολίτες της Μακεδονίας και όλης της χώρας καθώς με αυτήν ικανοποιήθηκαν μόνο τα πάγια αιτήματα της σκοπιανής πλευράς».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέκρινε και τις πρόσφατες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τη μεταμνημονιακή εποχή, και είπε: «Η έξοδος από τα μνημόνια ήταν εικονική και πως στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, οι οποίες δεσμεύουν την Ελλάδα για τα τουλάχιστον επόμενα 10 χρόνια υποθηκεύοντας το μέλλον της».

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε αναλυτικά στους παραγωγικούς φορείς το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του.