Αρχική Ν. Κορινθίας Το αδιαχώρητο στην ΔΕΗ Κορίνθου – Ατέλειωτες ώρες αναμονής στην ουρά –...

Το αδιαχώρητο στην ΔΕΗ Κορίνθου – Ατέλειωτες ώρες αναμονής στην ουρά – Επενέβη μέχρι και Αστυνομία! (Βίντεο)

21ος αιώνας – Ελλάδα 2018 και τα δεδομένα έχουν γίνει πλέον ζητούμενα…

Εν έτη 2018 και ο κόσμος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί σε δημόσιες υπηρεσίες λόγω έλλειψης προσωπικού, με αποτέλεσμα να επικρατεί το απόλυτο χάος στην ΔΕΗ Κορίνθου τις τελευταίες μέρες.

Οι άνθρωποι πηγαίνουν από τις 6 το πρωί για να πάρουν το .. “μαγικό” χαρτάκι που θα τους εξασφαλίσει την εξυπηρέτησή τους, αλλά πολλές φορές μάταια όπως φαίνεται, καθώς καταλήγουν έπειτα από πολλές ώρες αναμονής να φεύγουν άπραγοι γιατί .. οι ώρες δεν επαρκούν ώστε να εξυπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος που περιμένει και οι υπάλληλοι δεν δίνουν νέους αριθμούς καθώς δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν τους ήδη υπάρχοντες.

Αποτέλεσμα; Να πηγαίνουν ξανά και ξανά με την ελπίδα να είναι η “τυχερή” τους μέρα και να καταφέρουν να τελειώσουν τις δουλειές τους.

Ο κόσμος πλέον είναι αγανακτισμένος και ταλαιπωρημένος από την πολύωρη, σχεδόν καθημερινή, αναμονή με αποτέλεσμα να μην λείπουν οι εντάσεις.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δηλώσεις παρευρισκομένων σήμερα στην ΔΕΗ Κορίνθου, επενέβη μέχρι και η Αστυνομία για να κατευνάσει τα πνεύματα, τα οποία είχαν οξυνθεί ανάμεσα σε πολίτες.

Όπως μάλιστα δηλώνουν, δεν θεωρούν υπεύθυνους τους υπαλλήλους για την καθυστέρηση αυτή, αλλά τους αρμόδιους φορείς και την έλλειψη προσωπικού.