Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ομόφωνα αποκλείουν βουλευτές της ΝΔ την στήριξη του κόμματος σε Τατούλη (Βίντεο)

Ομόφωνα αποκλείουν βουλευτές της ΝΔ την στήριξη του κόμματος σε Τατούλη (Βίντεο)

Ομόφωνα κάποιοι βουλευτές της ΝΔ αποκλείουν την στήριξη του κόμματος στον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, σε εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε τις δηλώσεις κάποιων από τους βουλευτές της ΝΔ όπου δημόσια δήλωσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, ότι το κόμμα τους δεν θα στηρίξει τον Τατούλη σε μία νέα υποψηφιότητα.

Χαρακτηριστικά ο Βουλευτής της ΝΔ για την Κορινθία Χρίστος Δήμας, τόνισε πως θα υπάρξει υποψήφιος του κόμματος και αυτός δεν θα είναι ο Πέτρος Τατούλης.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε ότι “ως Ν.Δ. πορευόμαστε σε μία οδό που έχει χαραχθεί απ’ την κεντρική διοίκηση του κόμματος και αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται παντού, άρα και στην Πελοπόννησο. Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Ν.Δ”.

Από την άλλη, ο Βουλευτής της ΝΔ για την Αρκαδία Κώστας Βλάσης τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση και καμία πιθανότητα… να υπάρξει στήριξη του Π. Τατούλη από τη ΝΔ.

Ένας ακόμη Βουλευτής της ΝΔ που εξέφρασε την ίδια άποψη είναι ο Βουλευτής της ΝΔ για την Λακωνία Θανάσης Δαβάκης ανέφερε ότι είναι οριστική η απόφαση η ΝΔ να μην στηρίξει ξανά τον Πέτρο Τατούλη και πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.