Αρχική Ν. Κορινθίας Σταυρέλης σε Νικολόπουλο: “Σας έπεισε και εσάς ο Δήμαρχος” – Ενοχλημένος ο...

Σταυρέλης σε Νικολόπουλο: “Σας έπεισε και εσάς ο Δήμαρχος” – Ενοχλημένος ο Νικολόπουλος (Ηχητικό)

Μικρή ένταση δημιουργήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου ‘Όλα στον αέρα’, στο SUPER FM 104.1, όταν ο κ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες του κ. Σταυρέλη σχετικά με τους βανδαλισμούς σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου, στο Θέατρο ‘Μίκης Θεοδωράκης’, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δήμαρχο για όλο αυτό.

Ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε κάποιες απορίες που είχε σχετικά με το θέμα και το κατά πόσο είναι εφικτό οχήματα του Δήμου να μεταφέρουν τόσο μεγάλο φορτίο.

Η απάντηση του κ. Σταυρέλη ήταν ότι ο κ. Νικολόπουλος έχει … πειστεί από τα λεγόμενα του Δημάρχου, Αλέξανδρου Πνευματικού.

Ενοχλημένος φάνηκε ο κ. Νικολόπουλος από το σχόλιο αυτό, καθώς προσβάλλει κατά κάποιον τρόπο την αδιάβλητη δημοσιογραφική του συνείδηση.

Να τονίσουμε ότι σκοπός κάθε δημοσιογράφου δεν είναι να παίρνει θέση, αλλά να κάνει καίριες ερωτήσεις ώστε να ενημερώνεται σφαιρικά το κοινό, όπως και έγινε και στην προκειμένη περίπτωση.

Προηγούμενο άρθροΨεκασμοί για τα κουνούπια στη Νέα Κίο από τον Δήμο Άργους Μυκηνών (Bίντεο)
Επόμενο άρθροΕκατοντάδες οι τόνοι σκουπιδιών που ρίχνουν παράνομα στην χωματερή Λουτρακίου – Συνελήφθη απορριμματοφόρο! (Ηχητικό)