Αρχική Ν. Αργολίδος Σήμερα πραγματοποιείται η συναυλία αλληλεγγύης στο Αρχαίο Θέατρο Άργους για τους πυρόπληκτους...

Σήμερα πραγματοποιείται η συναυλία αλληλεγγύης στο Αρχαίο Θέατρο Άργους για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, διοργανώνει ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ, σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους στις 21:00 μ.μ.

Οι καλλιτέχνες που θ΄ ανέβουν στη σκηνή δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, είναι συμπολίτες μας: ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό βιρτουόζος στο μπουζούκι Βαγγέλης Τρίγκας, έχοντας στο πλευρό του μια πολύ καλή ορχήστρα με τραγουδίστρια την Μαργαρίτα Καραμολέγκου και ο Άγγελος Ανδριανός που έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και έχει τραγουδήσει με σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μουσική βραδιά για να δείξουμε την συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας , οι οποίοι ακόμη δοκιμάζονται από τις πληγές που άφησε πίσω της η καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Αντί εισιτηρίου θα υπάρχει στην είσοδο Κουτί Αγάπης με ελάχιστη προσφορά 5 ευρώ. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους του Υπουργείου Οικονομικών.

«Οι πληγέντες στην Ανατολική Αττική μας έχουν ανάγκη. Ας βοηθήσουμε όλοι».

Προηγούμενο άρθροΆνοιξε τις πύλες της η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Νίκα στο παλαιό Μεταξουργείο Σπάρτης
Επόμενο άρθροΒ. Νανόπουλος: “Είμαι διατεθειμένος να συνεργαστώ με όλους όσους θα εκλεγούν στο Δ.Σ.” (Ηχητικό)