Αρχική Ν. Αχαΐας Αγώνας ποδηλασίας στην Πάτρα αφιερωμένος στην οικογένεια Φύτρου

Αγώνας ποδηλασίας στην Πάτρα αφιερωμένος στην οικογένεια Φύτρου

Αφιερωμένος στον άδικο χαμό, από την καταστροφική πύρινη λαίλαπα στο Μάτι, των ΓΡΗΓΟΡΗ – ΕΒΙΤΑ – ΑΝΔΡΕΑ ΦΥΤΡΟΥ, ως ελάχιστος φόρος τιμής για την αγάπη που είχαν για το άθλημα της ποδηλασίας, θα είναι ο αγώνας που θα διοργανώσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ στα Βραχνέϊκα Πατρών, ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : Π – Κ – ΠΠ – ΠΚ – ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (ΑΓΟΡ.–ΚΟΡ.) ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ. (ΑΓΟΡ.–ΚΟΡ.)

ΑΘΛΗΜΑ : ΔΡΟΜΟΣ
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΣΙΡΚΟΥΙ .
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 09-09-2018

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ (ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ) Σιρκουί

Ώρα εκκίνησης 10.00 : Αγώνας Σιρκουί κύκλος 1.025μ.(όπως στο συνημμένο χάρτη). Πρώτα θα τρέξουν τα ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ (5 στροφές) στην συνέχεια τα ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ (8 στροφές).
Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στα Μίνι μικρά και Μίνι μεγάλα είναι 5,69 (40Χ15).

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Σιρκουί

Ώρα εκκίνησης 10.30 : Αγώνας Σιρκουί κύκλος 1.025μ.(όπως στο συνημμένο χάρτη). Πρώτα θα τρέξουν οι ΠΚ (14 στροφές) στην συνέχεια οι ΠΠ (14 στροφές).
Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στους Παμπαίδες και Πανκορασίδες είναι 6,10 (ρυθμιζόμενο).

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Σιρκουί
Ώρα εκκίνησης 11.15 : Αγώνας Σιρκουί κύκλος 1.025μ.(όπως στο συνημμένο χάρτη). Πρώτα θα τρέξουν οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (20 στροφές) στην συνέχεια οι ΠΑΙΔΕΣ (20 στροφές).
Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στους Παίδες και τις Κορασίδες είναι 7.01.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ :Το μέτρημα στο ανάπτυγμα των ποδηλάτων για όλες τις κατηγορίες θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν από κάθε εκκίνηση σε χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτή.
Αθλητής – Αθλήτρια για όλες τις κατηγορίες που πιάνεται από το γκρουπ θα βγαίνει από τον αγώνα και θα παίρνει αναλόγως την κατάταξη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα γίνουν δεκτές έως 05-09-2018 στο email popatras71@gmail.com. Για όποια πληροφορία στο τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β ). Στην δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε και ένα τηλέφωνο συνεννόησης για να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ανάγκης.
Τόπος και ώρα λειτουργία της Γραμματείας: Για όλες τις κατηγορίες Θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο της Πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ από τις 9:30.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Θα πραγματοποιηθούν στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων μετά το πέρας όλων των αγωνισμάτων.. Οι αθλητές θα προσέρχονται με την αθλητική τους ενδυμασία.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.
4ος – 5ος – 6ος νικητής δίπλωμα.

Κανονισμοί : Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2018.
Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.
Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά – απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Αλυτάρχης : Διαμαντόπουλος Σπύρος.
΄Εφ. Αφίξεων : Αναγνώστη Κωνσταντίνα
Έφ. Χρονομετρών : Αυγέρης Γεώργιος
Γραμματεία : Κριτσωτάκη Μαρίνα