Αρχική Ν. Αργολίδος Με επιτυχία η Λευκή Νύχτα και στο Άργος! (Εικόνες)

Με επιτυχία η Λευκή Νύχτα και στο Άργος! (Εικόνες)

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου η πόλη του Άργους φόρεσε τα καλά της και υποδέχθηκε τον κόσμο που ψώνισε στα καταστήματά της κερδίζοντας από τις εκπτώσεις που έκαναν τα καταστήματα της πόλης στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας.

Με πολλές εκδηλώσεις και χάπενινγκς στους δρόμους για τους μικρούς μας φίλους με ατελείωτη μουσική από djs και με μία μεγάλη μουσική συναυλία με τους Ιμαμ ΜπαΪλντι που έγινε στην πλατεία μπροστά στο παλιό δημαρχείο ο κόσμος περπάτησε στους δρόμους ψώνισε και διασκέδασε.

Ήταν μια διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους με συνδιοργανωτές την ΚΕΔΑΜ , την Περιφέρεια που ήταν σημαντικός αρωγός και το Επιμελητήριο, με την πρώτη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ για την πόλη να δίνει ενθαρρυντικά μηνύματα στον εμπορικό κόσμο.

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Σ.Διολίτσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπέγγος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Κρίγγος, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και πολλοί άλλοι.