Αρχική Ν. Κορινθίας Απόλυτη επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σικυωνίων

Απόλυτη επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σικυωνίων

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2017-2018 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων. Για ακόμη μια χρονιά η κοινή προσπάθεια των μαθητών, των εθελοντών καθηγητών και του Δήμου έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που επέλεξαν να εμπιστευτούν τη δομή αυτή. Με ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 80%, οι μαθητές που φοίτησαν στην Γ΄ Λυκείου κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της επιλογής τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την επιτυχία τους, αλλά και αμέριστη εκτίμηση στους εθελοντές καθηγητές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς υψηλού επιπέδου φροντιστηριακά μαθήματα στα παιδιά.

Η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για πέμπτη συνεχή σχολική χρονιά στο Κιάτο χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της «Ομάδας εθελοντών» του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την τρέχουσα σχολική χρονιά και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου.

Tηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).