Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστικό! Αυτοί είναι οι τόνοι σκουπιδιών που καίγονται στην χωματερή του Βέλου!...

Αποκλειστικό! Αυτοί είναι οι τόνοι σκουπιδιών που καίγονται στην χωματερή του Βέλου! (Εικόνες)

Άπειροι οι τόνοι σκουπιδιών που υπάρχουν εδώ και καιρό στην χωματερή του Βέλου.

Αυτές είναι οι εικόνες που έδωσε στο Peloponnisosnews.gr κάτοικος της περιοχής και οι οποίες μαρτυρούν την κατάσταση που επικρατούσε πριν πάρει φωτιά η χωματερή.

Εδώ και καιρό οι κάτοικοι της περιοχής, αγανακτισμένοι από τους τόνους σκουπιδιών έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα στον Δήμο Βέλου Βόχας και στον Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο, ο οποίος τους έχει αφήσει στο έλεος της δυσοσμίας και της τοξικής ατμόσφαιρας που υπάρχει λόγω των απορριμμάτων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες των κατοίκων, έπειτα από πολλές ενοχλήσεις απέναντι στον Δήμο για να αλλάξει η κατάσταση αυτή, το μόνο που έκανε ήταν να … πετάει τα σκουπίδια κρυφά τα ξημερώματα.

Ωστόσο οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες πολλές φορές όταν τα απορριμματοφόρα, όπως μας είπαν και οι ίδιοι, περνάνε στις 3 τα ξημερώματα, με την ελπίδα να μην γίνουν αντιληπτά.

Μετά την φωτιά που ξέσπασε μάλιστα στην χωματερή λίγες μέρες πριν (Δείτε εδώ), οι κάτοικοι αγανακτισμένοι δηλώνουν ότι θα κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να μεταβάλλουν την κατάσταση (Δείτε εδώ).

Το σίγουρο είναι πως ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος πρέπει να κάνει κάτι, διότι η κατάσταση που επικρατεί με τους τόνους σκουπιδιών είναι επικίνδυνη. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η δυσοσμία, η οποία δεν τους επιτρέπει να κυκλοφορούν εύκολα έξω από τα σπίτια τους, αλλά και η τοξική ατμόσφαιρα που εισπνέουν καθημερινά.

Προηγούμενο άρθροΣτέλνουν ΕΝΦΙΑ στους πυρόπληκτους! – Δείτε τα εκκαθαριστικά
Επόμενο άρθροΚλείστηκαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι στο Βέλο – Για 3η συνεχόμενη μέρα καίει η φωτιά στην χωματερή (Βίντεο)