Αρχική Eπικαιρότητα Στο Δαφνί νοσηλεύεται οικειοθελώς η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου

Στο Δαφνί νοσηλεύεται οικειοθελώς η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου

H Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είναι έγκλειστη οικειοθελώς και μυστηριωδώς στην ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί από το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως ξεκαθάρισε η ίδια η ηθοποιός νοσηλεύεται με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλλει, συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Ο πατέρας της ηθοποιού μετά την αποκάλυψη ότι η κόρη του είναι στο Δαφνί δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Δεν θα μπορούσα να σας διευκολύνω στο θέμα αυτό. Θα μπορώ να μιλήσω ύστερα από μερικές ημέρες, όταν γνωρίζω όλο το θέμα λεπτομερώς».

Ένας από τους θεράποντες ιατρούς της στην ψυχιατρική κλινική, δήλωσε: «Η Τριαντάφυλλη είναι πολύ διακριτική ασθενής, μένει με τη θέλησή της έγκλειστη και έχει διάθεση να βοηθηθεί. Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε πάνω της και να της λύσουμε όποια προβλήματα προκύψουν».

Μάλιστα, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, από την Τρίτη νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι μιας και τραυματίστηκε λίγες ώρες πριν τον εγκλεισμό της στο Δαφνί.

Πηγή: gossip-tv.gr