Αρχική Ν. Κορινθίας Καταστροφές και πάλι σε αγροτικές καλλιέργειες στον Άσσο Κορινθίας (Εικόνες)

Καταστροφές και πάλι σε αγροτικές καλλιέργειες στον Άσσο Κορινθίας (Εικόνες)

Και εκεί που λέγαμε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα για τους αγρότες στον Άσσο Κορινθίας, η χθεσινή Θεομηνία τους βρήκε σήμερα να μετράνε για άλλη μία φορά τις καταστροφές των αγροτικών καλλιεργειών τους.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που επισκέφθηκε τις αγροτικές πληγείσες περιοχές του Άσσου Κορινθίας ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, ώστε να δει από κοντά τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να εκτιμήσει την κατάσταση. (Δείτε εδώ)

Ακόμη λιγότερος καιρός έχει περάσει από τότε που το ΔΣ Κορίνθου κήρυξε τις περιοχές αυτές έκτακτης ανάγκης ώστε να αποζημιωθούν οι αγρότες όσο το δυνατόν γρηγορότερα. (Δείτε εδώ)

Και ενώ έχουν περάσει από σαράντα κύματα και αφού έχουν καταστραφεί οικονομικά από το φετινό καλοκαίρι, βρίσκονται για πολλοστή φορά θεατές στο ίδιο έργο.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η δυνατή χθεσινή νεροποντή κατέστρεψε για άλλη μία φορά, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, ό, τι είχε απομείνει από τις καλλιέργειές τους.