Αρχική Eπικαιρότητα Γεωργιάδης για πυρκαγιά στο Μάτι: Σε άλλη χώρα ο Τσίπρας θα είχε...

Γεωργιάδης για πυρκαγιά στο Μάτι: Σε άλλη χώρα ο Τσίπρας θα είχε τελειώσει πολιτικά

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργίαδης, αναφορικά με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

«Οποιοσδήποτε πολιτικός σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είχε αποκαλυφθεί ότι ενώ είχαμε μια τέτοια τραγωδία στο Μάτι, έπαιζε θέατρο, θα είχε τελειώσει πολιτικά», παρατήρησε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας, παράλληλα πως «έστησαν σόου πάνω στους νεκρούς».

Συνεχίζοντας σε οξύ τόνο, ο κ. Γεωργιάδης, παρατήρησε πως «είναι αδύνατον να μην ήξερε για τους νεκρούς στο Μάτι ο κ. Τσίπρας… Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο θα είχαν παραιτηθεί».

«Η Δούρου δεν έχει πάει ακόμα στην περιοχή που κάηκε… Που είναι η αρμοδιότητά της, η περιφέρειά της», συνέχισε, προσθέτοντας πως το κόμμα του δεν εκμεταλλεύτηκε πολιτικά το θέμα.

«Είχαν πολιτικοποιήσει μέχρι και τους θανάτους από τα μαγκάλια, ανέβαινε ο κ. Τσίπρας και θέμα του ήταν οι 5.000, 6.000 και 7.000 αυτοκτονίες, έφτιαξαν μνημείο για τους δήθεν νεκρούς της ΕΡΤ και τώρα έχουμε 100 νεκρούς στις φωτιές και στις πλημμύρες της Μάνδρας και μας κατηγορούν για πολιτικοποίηση των πυρκαγιών αυτοί που έφτιαξαν μνημείο για πλασματικούς νεκρούς».

Προηγούμενο άρθροΚλέφτες «χτύπησαν» τη Σπιναλόγκα – ‘Αρπαξαν τις εισπράξεις από τα εισιτήρια
Επόμενο άρθρο«Κούρεμα» 90% σε χρέος ανδρόγυνου από τον Πύργο!