Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Καταδίκη 50χρονου για άσκηση βίας στην πρώην σύζυγό του

Ηλεία: Καταδίκη 50χρονου για άσκηση βίας στην πρώην σύζυγό του

Το θάρρος να καταγγείλει το μαρτύριο που βίωνε από τον πρώην σύζυγό της βρήκε μια γυναίκα από την περιοχή της Βάρδας. Η 45χρονη μητέρα δύο παιδιών δεν άντεξε την ψυχολογική αλλά και σωματική βία που ασκούσε πάνω της ο 50χρονος πρώην σύζυγός της ο οποίος παραβίαζε επανειλημμένως την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων εξαντλώντας στην πρώην γυναίκα του όλη του την βιαιότητα.

Η καταγγελία έγινε στο Κέντρο Αλληλεγγύης «Καλλιρόη Παρρέν», στο οποίο η άτυχη γυναίκα έτυχε της απαραίτητης ψυχολογικής στήριξης. Ακολούθησε η ενημέρωση του Α.Τ Βάρδας και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, με τον κατηγορούμενο ύστερα από τη διαδικασία του αυτοφώρου να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν η πρόεδρος του Κέντρου «Καλλιρόη Παρρέν» Πανωραία Παπαδοπούλου, μετέφερε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός αυτό.

Στην ανάρτησή της ανέφερε τα εξής:

«Ο πενηντάχρονος … από τη Βάρδα όχι μόνο παραβίαζε απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και δεν την εκτελούσε, αντιθέτως κακοποιούσε την πρώην σύντροφό του ασκώντας πάνω της συχνά επικίνδυνη σωματική και ψυχολογική βία . Η σαρανταεπτάχρονη … και μητέρα δύο παιδιών μη μπορώντας να αντέξει άλλο, απευθύνθηκε στο κέντρο Αλληλεγγύης «Καλλιρρόη Παρρέν”.

Πηγή: ilialive.gr