Αρχική Ν. Κορινθίας Σοβαρό τροχαίο στο Ξυλόκαστρο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 57χρονος οδηγός

Σοβαρό τροχαίο στο Ξυλόκαστρο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 57χρονος οδηγός

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, στην Αθήνα (Κοργιαλένειο-Μπενάκειο), ένας 57χρονος Γερμανός, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, στο ύψος της Λυκοποριάς (κοντά στο Ξυλόκαστρο).

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι, της Τρίτης, 21 Αυγούστου 2018, όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε ο 57χρονος Γερμανός, μαζί με την 53χρονη σύζυγό του, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα (τύπου van). Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός και των δυο, επιβαινόντων στη μοτοσικλέτα, τουριστών.

Οι Γερμανοί τουρίστες μεταφέρθηκαν αρχικά, στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του 57χρονου άνδρα ήταν σοβαρός και κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα, προκειμένου να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κενή κλίνη βρέθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και μεταφέρθηκε αμέσως εκεί, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα, δυστυχώς, σε κρίσιμη ακόμη, κατάσταση.

Η 53χρονη σύζυγός του, παραμένει νοσηλευόμενη, εκτός κινδύνου και με διαρκώς βελτιούμενη την υγεία της, στο νοσοκομείο Κορίνθου. Για τον τραυματισμό των δυο Γερμανών τουριστών έχει ήδη ενημερωθεί η πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, η οποία και ανέλαβε να ειδοποιήσει τους οικείους των Γερμανών τουριστών, στη χώρα τους.

Πηγή: loutraki365.gr