Αρχική Ν. Κορινθίας Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου από τον Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού για Ρυθμική και...

Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου από τον Α.Γ.Σ. Άπις Ζευγολατιού για Ρυθμική και Παγκράτιο – MMA

Ο Α.Γ.Σ. ‘Aπις, συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία ως προς τον αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη νέας προπονητικής περιόδου για αγόρια και κορίτσια τα οποία θέλουν να μυηθούν στη μαγεία του Αθλητισμού με ομαδικό πνεύμα και εφαρμογή των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η αγάπη μας προς τον αθλητισμό, εγγυώνται την σωστή πορεία υπό την καθοδήγηση των προπονητών, για μεν τη Ρυθμική Γυμναστική, της κας Καρβουντζή Πέννυς, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη Ρυθμική Γυμναστική για δε το Παγκράτιο – mma του κ.Βασίλειου Μανουσιάδη πτυχιούχο στην κινησιολογία (Φυσική Αγωγή) και εγκληματολογία του πανεπιστημίου York του Τορόντο.

Απευθυνόμαστε στους γονείς και τη νεολαία της Βόχας και των γειτονικών περιοχών, για να τους υπενθυμίσουμε ότι η καλλιέργεια του σώματος μπορεί να αποδώσει καλλιέργεια του πνεύματος.

Ο Α.Γ.Σ. Άπις είναι ένας γυμναστικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1995 με πρωταρχικό στόχο την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους σε παιδιά και νέους. Με την άθληση αξίες, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός, η αυτοπειθαρχία, ο αυτοσεβασμός αλλά και η επιμονή, η υπακοή και η υπομονή, καλλιεργούνται και γίνονται συνείδηση στα παιδιά, αποτελώντας ισχυρά εφόδια για το μέλλον.

Ο αθλητισμός είναι στάση ζωής. Σημαίνει διαρκή προσπάθεια, αναδιάταξη στόχων, διεκδικήσεων, εμπειριών πολύτιμων για την υπόλοιπη ζωή μας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά! Μέλημά μας είναι να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των παιδιών, να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από την άθληση. Με την ομαδικότητα και τη συνεργασία κοινωνικοποιούνται, αποκτούν νέους φίλους και βιώνουν όλες τις χαρές του αθλητισμού και της λειτουργίας σε ομάδα.

Έναρξη προπονήσεων : Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Εγγραφές και Πληροφορίες : Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 6-8 το απόγευμα στην αίθουσα του συλλόγου ( ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ Α. ΠΗΓΑΔΙΩΤΗ…. 100 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ) καθώς και στα τηλ. 2741054323 – 6940813100

Επίσης θα συνεχιστούν κι εφέτος τα μαθήματα: Κλασσικής Κιθάρας και Μουσικής Προπαιδείας για Παιδιά από 3 ετών με την Βιβή Βασιλείου.